Nina Čeferin

Nina Čeferin je leta 2018 magistrirala na Pravni fakulteti v Ljubljani in se istega leta zaposlila kot odvetniška pripravnica v Odvetniški družbi Čeferin, Pogačnik, Novak, Koščak in partnerji. Del pripravništva je opravila tudi pri Višjem sodišču v Ljubljani.

V času študija je del študijskih obveznosti opravila na University of Antwerp v Belgiji ter se udeležila mednarodnega tekmovanja All-European International Humanitarian and Refugee Law Moot Court Competition, na katerem je skupaj z dvema sotekmovalkama dosegla drugo mesto. Za ta uspeh ji je Pravna fakulteta v Ljubljani podelila priznanje za odmevne dosežke na področju obštudijskih dejavnosti. Pred zaposlitvijo v Odvetniški družbi Čeferin, Pogačnik, Novak, Koščak in partnerji o.p. d.o.o. je opravila prakso na
Veleposlaništvu RS na Dunaju ter na Evropskem sodišču za človekove pravice v Strasbourgu.

Nina Čeferin pravno svetuje in zastopa stranke na področju gospodarskega prava, stečajnega prava, prava intelektualne lastnine, odškodninskega prava, nepremičninskega prava, obligacijskega prava, delovnega in socialnega prava, upravnega prava in prava EU.

Pri svojem delu uporablja slovenski, angleški in hrvaški jezik.

Nina Čeferin

T | +386 (0)30 301 070
E | nina.ceferin@ceferin.si
Kontaktirajte me
Scroll to Top